Dagverse maaltijden

In onze slagerij maken wij eigenlijk al heel wat jaren maaltijden. Toen Merie Taam hiermee begon startte zij met bami, nasi en macaroni. Later is dit assortiment uitgebreid maar de basis is altijd hetzelfde gebleven; vlees uit eigen slagerij en groente van de groenteman. In 2018 zijn wij gestart met meer variatie in onze gerechten met het concept van Meat & Meals.

In de keuken van onze slagerijen bereiden onze koks elke dag verse gerechten. Alle groenten worden gestoomd in een steamer wat zorgt voor het behoud van vitamines.  Het vlees wordt sous-vide gegaard met kruiden en ouderwets gebraden in de pan. Lekker, makkelijk, gezond en gevarieerd. In de toonbank vindt u een uitgebreid assortiment aan gerechten. Door verschillende componenten te combineren stelt u uw eigen maaltijd samen. Heeft u trek in aardappelen, puree, rijst of pasta? Welke groenten? Al dan wel of niet in een lekkere saus met vlees of een stukje vlees apart? Dat kiest u zelf.

Iedere week koken onze koks een SpecialMeal en MealDeal. Dit zijn wisselende maaltijden die net even anders zijn. Iedere  twee maanden bieden wij met seizoensgebonden producten een nieuwe menukaart aan. Onze maaltijden bieden voor ieder wat wils!

Het gewicht van uw maaltijd heeft een vaste prijs.

Bourgondisch    700 gram: 8,50
Middel                 500 gram: 6,50 
Klein                     400 gram: 5,50

Bekijk onze dagverse maaltijden in de webshop!